Tulpenbundels 2024

Reacties uitgeschakeld voor Tulpenbundels 2024

Helaas zijn wij, veel eerder van verwacht, bijná volledig door onze voorraad tulpenbundels heen. Wilt u volgend jaar niet misgrijpen reserveer dan tijdig. Wel zijn er nog diverse andere tulp-artikelen. Neem contact op voor meer informatie.

Verhuizing binnen TICA Aalsmeer

Reacties uitgeschakeld voor Verhuizing binnen TICA Aalsmeer

Afgelopen week zijn met onze cash&carry verkoopstand binnen TICA|trends&trade locatie Aalsmeer verhuisd van de roze naar groene hal. Op meer m2 hebben wij de ruimte meer collectie béter te presenteren. De puntjes moeten nog op de i maar wij zijn nú al tevreden met de reacties en resultaten! Ook inkopen via groothandelscentrum TICA|trends&trade? Kijk op
Lees verder

Wegens drukte webgroothandel niet up to date

Reacties uitgeschakeld voor Wegens drukte webgroothandel niet up to date

Wegens de actuele drukte in zowel showroom als op onze externe verkooplocaties binnen TICA Aalsmeer, Home,Living&Go Brussel en TICA Venlo is onze webgroothandel momenteel niet up to date. Neem persoonlijk contact met ons op om uw (na)bestelling te plaatsen! Onze excuses voor het ongemak.

Look,Feel&Buying Days Aalsmeer en Venlo

Reacties uitgeschakeld voor Look,Feel&Buying Days Aalsmeer en Venlo

Heb je 29, 30 of 31 januari nog niets in je agenda staan? Dan nodigen we je bij deze van harte uit voor de Look, Feel & Buying Days bij TICA in Aalsmeer of Venlo. TICA is hét B2B lifestyle inkoopplatform voor professionals in de home-, gift-, garden-, fashion en lifestyle branche. Tijdens de Look,
Lees verder

Nieuwe locatie binnen Home,Living&Gó Brussel

Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe locatie binnen Home,Living&Gó Brussel

Een verhuisbericht is éigenlijk niet nodig want wanneer u Brussels Cash&Carry centrum Home,Living&Gó binnen TradeMartBrussel bezoekt kunt u nu écht niet meer om stand op onze nieuwe én grotere locatie heen. U vindt ons vlak aan het atrium naast LAUCO en EVERGREEN op locatie C928-C929. Home,Living&Gó is met uitzondering van zaterdag alle dagen geopend.