Kerstverkoop TICA Aalsmeer op 1e verdieping

Reacties uitgeschakeld voor Kerstverkoop TICA Aalsmeer op 1e verdieping

Wegens ruimtegebrek in onze verkoopstand binnen TICA Aalsmeer presenteren wij dit jaar onze winter- en kerstcollectie op de 1e verdieping. Vanaf 2 september vindt u een groot aantal nieuwe items op het speciaal ingerichte TICA-kerstplein. Ook het kerstplein werkt volgens het Cash&Carry-concept; u kunt uw aankopen dus direct meenemen.

EXPANSION DAYS Brussel

Reacties uitgeschakeld voor EXPANSION DAYS Brussel

Zondag 28 augustus t/m zondag 4 september vinden bij Home,Living&Gó Brussel de EXPANSION DAYS plaats. De Cash&Carry binnen TradeMartBrussel in met maar liefst 3000m2 en tal van exposanten uitgebreid.  Kijk voor meer informatie op de site van TradeMartBrussel. Vanzelfsprekend hebben wij onze stand een upgrade gegeven en veel nieuwe artikelen toegevoegd. Graag tot ziens in Brussel!

Look, Feel&Buying days Aalsmeer&Venlo

Reacties uitgeschakeld voor Look, Feel&Buying days Aalsmeer&Venlo

Yes! De Look,Feel&Buying days komen er weer aan! Van 17 t/m 24 september draait het bij TICA Aalsmeer én Venlo om de nieuwste kersttrend en bijhorende musthaves! Bij ruim 200 merken vind je de hele week artikelaanbiedingen. Je wordt in zowel Aalsmeer áls Venlo verwend met een hapje en drankje én je kunt deelnemen aan
Lees verder