Over ons

Over ons

 

Wij zijn importeur/groothandel in zijde bloemen en -planten, etalage- en decoratiematerialen. Opgericht in 1959 te Dordrecht.  In 2013 zijn wij de Oude Maas overgestoken naar Zwijndrecht. Inmiddels zijn wij sinds oktober 2019 terug in Dordrecht. U vindt onze showroom, kantoor en (afhaal)magazijn aan de Newtonstraat 14. Wij leveren uitsluitend aan branchegerelateerde wederverkopers en professionals, niet aan de consument.
Onze showroom te Dordrecht is geopend van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:30uur. Een afspraak maken is niet nodig maar wij adviseren uw bezoek vooraf aan te kondigen om eventuele afwezigheid en/of dubbele showroomafspraken te voorkomen. Wij zijn voorraadhoudend en indien gewenst kunt u uw bestelling direct meenemen.

Twee maal per jaar presenteren wij onze nieuwe collectie tijdens de vakbeurzen TrendZ te Gorinchem.

Niet in de gelegenheid onze showrooms te bezoeken? Met onze mobiele showroom komen wij graag naar u toe! Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op.
Een groot deel van ons assortiment is tevens per stuk of kleine verpakking verkrijgbaar via onze cash&carry verkoopstands bij TICA! Aalsmeer en Trends&Trade Venlo.

 

Account aanmakenInloggen met je account